Late lunch / After work

Tidigare i veckan nämnde jag att vi på torsdagen skulle ha långlunch/AW med teamet, och det blev riktigt lyckat! Johanna hade styrt bokning och taxi från jobbet till Pearl Beach för hela 18 personer, och precis innan kl 14 stängde vi alla ner våra laptops, plockade ihop oss och åkte iväg (haha ”åkte iväg” är dock kanske missvisande då stället ligger bara några km ifrån). Vi kom in, satte oss vi ett långbord, beställde först in bubbel och sedan en massa god mat, och en del av oss stannade faktiskt i flera timmar.

IMG_3300

IMG_3303

IMG_3306

IMG_3315

IMG_3323

Jag fungerade lite fotograf. Alltid lite jobbigt/pinsamt att fotografera människor man inte känner såå bra, men samtidigt roligt att ha lite bilder även på kolleger som minnen!

IMG_3324

IMG_3340

IMG_3326

IMG_3329

IMG_3334

IMG_3356

Jag var själv hur nöjd som helst efter det här eventet, och tror faktiskt att alla andra var det också! Maten var fantastiskt god, stämningen bra och vi fick prata lite mer även med dem vi inte annars jobbar så nära med. Riktigt nice eftermiddag!

Nu är det bara lördag, vilket känns konstigt på grund av att jag hade lyxen att jobba hemma vid köksbordet igår. Nästan två hela lediga dagar kvar alltså! Idag är planen att träffa Oskar för lite sol och bad någonstans här i St Julian’s eller Sliema, och imorgon ska jag och Ida åka iväg till någon strand. Semester-feeeliing!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s