Football fun!

Skattekontorsbesöket igår var rent utsagt ett helvete – 7 timmar i kön, och lyckades inte ens lösa alla mina ärenden för att jag inte hade med mig alla papper som behövdes – för att jag fick felaktig information av deras telefontjänst. Jag kommer alltså behöva gå dit igen, och måste göra det under en av de två dagar jag har kvar här mellan att jag har slutat jobba och att vi åker till Sverige.

Anywaaay till gladare ämnen! Sverige är vidare i VM – woop woop wooop! Innan hela VM började trodde jag inte att jag skulle vara det minsta intresserad, men jag hade fel. Har sett två av Sveriges matcher ute nu och det hela är ju superkul! Idag såg jag och några kolleger matchen nere i Spinola Bay nära jobbet, och stämningen då Sverige gjorde 1 – 2 – 3 mål var ju helt fantastisk!

De fyra första bilderna är från lördagen då vi såg matchen på Beach Garden och Sverige tyvärr förlorade mot Tyskland.

IMG_6788

IMG_6789

IMG_6792

IMG_6796_Facetune_23-06-2018-22-31-46

Och de sista bilderna från idag:

IMG_6826

Förövrigt rullar veckan på rätt bra, förutom min ökande irritation för saker som inte fungerar här på Malta. Jag har försökt boka ett möte på banken men inte fått någon bekräftelse, så imorgon ska jag traska dit lite innan kl 8.30 då det öppnar – här är det nämligen standard att en kö bildas redan INNAN ett ställe öppnar för att man annars måste vänta i en evighet. Suck.

Jag har även tagit en liten paus i att träna på grund av konstig smärta i nedre ryggen. Tror att jag har lyft vikter lite fel, så tänker att det är bäst att vila lite och inte ta några risker så det blir värre. Imorgon väntar långlunch/AW med teamet och på fredag chillad arbetsdag för att det egentligen är en Public Holiday och de flesta är lediga. Skönt!

Annonser

En reaktion till “Football fun!

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s