Ett av alla måndagsinlägg

Hej! Här blir det bara ett snabbt inlägg idag, sedan ska jag sätta mig och jobba lite.

Bilderna är från förra helgen då Andreas och jag körde frukost på Crust, shopping inför bröllop och häng på Il-Gabbana. Egentligen orelaterat, men har varit en lat fotograf på senaste :)

_MG_3220

_MG_3221

_MG_3245

_MG_3225

Den här helgen blev finfin! På lördagen gick vi ner till Beach Garden för att se Sverige-matchen. Stämningen var riktigt bra och jag kände mig nog mer svensk än någonsin förr – hade till och med klätt mig i en blå-gul Chikita-t-shirt och vrålade på med alla andra då Sverige gjorde mål. Efter matchen gick de flesta av oss vidare, spelade biljard och drack lite drinkar på Paceville. Kul kväll!

_MG_3227

_MG_3228

_MG_3235

_MG_3253

Söndagen blev en riktig slappisdag. Jag intog en skön position i soffan, kollade en massa avsnitt av Queen of the South och åt chips med dipp. På kvällen lyckades Oskar locka med mig ut – vi bowlade, åt glass och spelade lite spel hos oss.

_MG_3254

_MG_3261

_MG_3264

_MG_3269

Den här veckan har börjat bra! Lite små problem på jobbet men humöret har fortfarandet hållits högt. Imorgon ska jag och Johanna åka till Florianas skattekontor. Ser inte direkt fram emot det – hörde precis idag om en kollega som gick dit kl 7.30 för att vänta en halv timme innan öppning, och redan då hade 90 personer framför sig i kön… Det måste dock göras, så får helt enkelt ha med oss nerverna!

_MG_3271

_MG_3272

_MG_3273

Det var den lilla uppdateringen. Hejs svejs, ha en fin start på veckan!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s