Glaaad midsommar!

… eller ah, är lite sen, men det kändes ändå som en passande och lite obligatorisk rubrik! Slutet av vardagsveckan rullade på skönt; jag lagade den klassiska hemmarätten makaronilåda på onsdag, på torsdagsmorgonen fick vi gasleverans (check från min lista), på kvällen gick vi en liten promenad, hämtade med oss indiskt och så skypade jag med mamma.

IMG_2284

IMG_2260

På fredag/ igår/ midsommar hade jag lyxen att kunna vara ledig från jobbet, men började ändå dagen med ett supertidigt träningspass (började kl 6.25!) helt frivilligt, för att kunna gå på en av de bästa tränarnas pass. Då jag kom hem duschade jag, läste lite bok (så somrigt att läsa roman!), gick och sov i en timme till med Andreas, gick upp igen och yrade runt i lägenheten. Jag lyckades hitta lite ro och fokus och tog under förmiddagen även det första steget i att registrera mitt firmanamn. Processen är ännu inte klar, men jag kan redan nu hittas i registret med namnet Kiva Content & Consultation – woop woop!

Lite senare under dagen traskade jag och Andreas tillsammans till Little Sweden, en affär som säljer svenska och nordiska matvaror här på Malta, för att plocka ihop lite godheter för vår midsommarmiddag. Det blev en riktig snabbmatsmiddag, men en supergod sådan; färdig potatislåda, köttbullar, knackkorvar (detta är tydligen ett jätteroligt ord i Sverige – prinskorv är det man ”ska” använda), ketchup, senap och varsin god öl. Till efterrätt blev det jordgubbar och lösgodis. Vi åt middagen framför ett intressant avsnitt av Black Mirror, och innan klockan var 23 var jag så trött att jag gick och lade mig.

IMG_2276

IMG_2262

Idag då? Andreas ligger fortfarande och sover, och jag tänkte få lite vettigt gjort nu på morgonen. Vi köpte igår även hem kaviar och tänkte laga god mackor ihop med svenskt kaffe till frukost. Senare tror jag att jag ska gå en runda i affärer för att hitta de sista accessoarerna till min bröllopsoutfit, och i kväll antar jag att planen är att se VM-matchen mellan Sverige och Tyskland.

IMG_2271

IMG_2287

IMG_2288

I allmänhet har jag lite svårt att hitta någon ro i lugna stunder och bestämma mig för vad jag ska göra. Tre dagar ledigt borde ju vara heaven, men jag känner mig mest rastlös! Tror det beror på att flytten närmar sig och jag känner att det fortfarande är en hel del som behöver göras innan… Ska inte klaga dock, allt är i grund och botten bra och jag är så så så förväntansfull!

Bilderna i inlägget är från Singapore i februari i år, mest eftersom jag inte hade en enda relevant bild att lägga till här. Fick dock själv en riktig lyckokänsla då de kom emot!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s