Båtdag och ny vecka på ingång

Så var den veckan över. Helgen fortsatte med temat flytt som jag skrev om i mitt förra inlägg. Jennie och Alex styrde nämligen igår en båtdag eftersom de flyttar hem om bara några veckor. Riktigt trevig dag, och vi lyckades till och med dra oss ut en sväng efteråt, vilket var kul det med trots att det inte blev så sent.

Jag har lite bilder från gårdagen, men känner inte för att gå igenom dem nu, så slänger istället in några bilder på hur nästa vecka, alltså imorgon kommer börja, nämligen med morgonträning och fina soluppgångsvyer. Nu är sommaren verkligen här på riktigt, väderprognosen lovar 25-26 grader och sol varje dag nästa vecka… dags att packa ner alla långbyxor och ta fram sommarkläderna!

IMG_6429

IMG_6431

IMG_6432

IMG_6433

Idag har vi inte gjort mycket – kollat lite Black Mirror och dagens Hammarby-match, jag har pratat en stund med Antonia och äntligen fått klart och skickat in min business plan! Känns nästan som om jag har sommarlov nu trots att jag jobbar heltid – skönt med extraprojekt på så sätt!

Jag tänkte avsluta helgen och kvällen med att plocka fram kläder för imorgon (tänker alltid att jag ska göra det men lyckas väldigt sällan få till det) och sedan kolla ett avsnitt How to get away with Murder innan det är sovdags. Den serien blir bara mer och mer spännande hela tiden – rekommenderar!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s