Alla flyttar från ön & lunch med bror

Flytt, flytt och flytt – haha känns redan som ett enda tjat om det, och det kommer nog inte heller bli mindre under de kommande månaderna. I början av den här veckan har vi bokat flyg för hemflytt, och datumet blev den 18 juli. Så roligt och spännande!

Igår gick vi också och hämtade flyttlådor från Martina. Hon flyttar nämligen också nu, och att vi båda flyttar inom två månader från varann är ju ett ganska sjukt sammanträffande. Då tänker jag på att vi för snart fyra år sedan, som små 18-åringar fyllda med spänning och äventyrslust, flyttade hit tillsammans och har hunnit uppleva så mycket! Igår kramades vi hejdå för ett tag, sa att vi ses i Sverige och så tackade jag henne för att hon tog med mig på äventyret – hela Malta-grejen var ju faktiskt Martinas initiativ från början!

IMG_3213

IMG_3216

IMG_3217

IMG_3215

IMG_3214

Bilder från måndagen då jag träffade Oskar för lunch på Manouche. Han ska förövrigt också flytta hem nu snart! Känns verkligen lagom att jag också ska göra det just nu.

Enough about flytt, hehe. Början av den här veckan har varit väldigt lugn. Jag har känt mig lite slö och seg i några dagar, men tog iväg mig till gymmet imorse trots att jag var väldigt osugen. Då jag kom hem kände jag att jag blev helt kraftlös och illamående och bestämde mig därför för att stanna hemma från jobbet. Repade mig ändå ganska snart och dagen har varig igen, så hoppas på vanlig energi igen imorgon!

Under den här veckan har jag också lyckats skriva rätt mycket på business planen som ska in senast nästa måndag, så det känns bra. Tänker inte sitta där den sista dagen och ha en massa kvar, och nu känns det som om jag inte kommer behöver det.

Jag tänkte ännu avluta kvällen med ett How to get away with Murder (blir bara bättre och mer spännande för varje avsnitt som går!) och sedan få en god natts sömn!

Annonser

En reaktion till “Alla flyttar från ön & lunch med bror

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s