En vardagsuppdatering

Oj vad dagarna bara springer förbi, och jag kan inte hjälpa att räkna månader, veckor och dagar tills vår flytt! Veckan har gått så fort samtidigt som det känns som om det var länge sedan jag var i Sverige, även om det är mindre än en vecka sedan!

Här kommer en snabb recap av min vecka.

IMG_6400

På måndagskvällen åkte jag ut till Skavsta flygplats och beundrade av en sista svensk solnedgång för den här gången.

Checkade in på mitt ”quick sleep”-rum, och vaknade superdupertidigt på tisdagsmorgonen.

IMG_6410

Kan inte få nog utav solupp- och nedgångar! Så här såg det ut då jag åt frukost på hotellet innan det tidiga morgonflyget gick.

IMG_6411

Dags för flyg!

Upptäckte att jag har rätt dåligt med bilder från veckan faktiskt, men på tisdagen åkte jag direkt till jobbet från flygplatsen. På kvällen välkomnades jag hem hem av Andreas som hade fixat tacos och laddat upp för myskväll med Avicii-dokumentären. Vi har planerat att se den ett tag, och den var verkligen sorglig men även en fin tankeställare.

IMG_6415

IMG_6417

På onsdags- och torsdagsmornarna lyckades jag ta mig till gymmet, men vädret här på Malta har inte varit det finaste under den här veckan. Mycket grått och ruggigt även om det redan är maj!

På fredagen stannade vi ett gäng på Friday beers, och efter det gick kvällen vidare till Beer Garden och slutligen hem till oss.

Lördagen bestod av hemlagad pizza, tv-serier och lite plugg mot kvällen, och dessutom kom vi överens om alla detaljer så som flyttdatum i vår nya lägenhet i Sverige med vår kommande hyresvärd – så spännande!

IMG_6422

IMG_6421

Sist men inte minst hade Ida, Isabelle, Johanna och jag planerat in en liten trip till Palazzo Parisio i Naxxar idag, på söndag. Vi hade bokat bord för lunch och gick sedan till ett annat ställe för en kaffe. Trevligt!

Snart är det sovdags, och jag väger som bäst mellan om jag ska träna imorgon på morgonen eller ta ”sovmorgon” och istället gå till jobbet lite tidigare. Får se! Nästa vecka hoppas jag blir både effektiv och rolig – ska få klart evighetsuppdraget kallat business plan (haha) och i helgen väntar årets första båtdag!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s