Resande, intensiv dag och morsdag!

Wow vad mycket jag har hunnit med de senaste dagarna! Min reserutt på bara tre dagar var Malta – Skavsta – Stockholm – Uppsala – Falun – Stockholm, och jag har bland annat hunnit se Antonias cykellopp, käka god middag ute i Falun, laga god hemmafrukost och leva ensamt hotelliv.

Igår åkte jag tillbaka ner till Stockholm med många fjärilar i magen! Jag har inte skrivit det tidigare, men min egentliga orsak att åka till Sverige var dagens analytiska test och intervju inne på Handelshögskolan här i Stockholm, dit jag har sökt in för i höst. Jag vill inte kommentera det destu mer här, men nu är alla avskeden avklarade och jag får helt enkelt vänta på resultat! Jag hoppas såklart på det bästa, men om det inte går vägen har jag även en stabil plan B, och är riktigt taggad på Stockholm om bara några månader!

Förutom test och intervju har jag idag även åkt ut till Hägersten för att titta på en potentiell framtida hyreslägenhet – och jag gillade den starkt! Om allt går som vi hoppas är det där vi kommer flytta in i juli. Bara hör på hur mycket spännande som är på gång just nu!!

IMG_3813

Idag är ju dessutom morsdag (därav en typisk morsdagsbild ovan), och imorgon har jag glädjen att hänga med världens bästa mamma här i Stockholm. Hon tar nämligen färjan över så vi kan tillbringa min sista Sverige-dag ihop. Mys!

Jag har verkligen minimerat min packning på den här resan och har därför inte med mig klumpkameran, men jag har istället knäppt en hel del mobilbilder på allt som har fascinerat mig, haha. Ska pussla ihop ett lite större inlägg med bilder så småningom, men nu är jag dödstrött och tänkte knäppa igång ett How to get away with Murder-avsnitt som jag kan somna in till. Godnatt!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s