Sverige-semester och event med NetEnt

Hejsan! Jag sitter i skrivande stund på Maltas flygplats och väntar på att få boarda Ryanairs flyg till Stockholm, Skavsta. Nästan hela dagen kommer gå åt till att resa – först flyg, sedan flygbuss till Stockholm, och slutligen tåg till Uppsala. Där ska jag möta upp Antonia senast imorgon för att heja på henne i en cykeltävling och tydligen även vara en liten hjälpreda som langar vatten och annat kul, haha.

Blir riktigt nice med en liten Sverige-semester, och kommer vara spännande att glida runt i Sverige med tanken att jag ska bo där snart. Förutom att gå på Antonias cykeltävling ska vi också åka upp till Falun, jag ska skriva test och gå på en intervju för en skola, och så kommer jag möta upp mamma i Stockholm på måndag.

Igår vankades det event ordnat av spelleverantören NetEnt, och den här gången ordnades det en bit bort, ute i Siggiewi för att vara mer exakt. Jag kände inte så mycket folk där, men det var riktigt snygg uppstyrt och några i gänget vi åkte med lyckades till och med vinna fina priser i slotturneringen de ordnade. Här kommer lite bilder!

IMG_6168

Jag kom i i semesterfeeling efter jobbet med varsin drink på Cuba med Isabelle och Oscar

Så här såg det ut på eventet – lite djungeltema för att eventet ordnades för att fira släppet av spelet Jumanji

… och så avslutades kvällen med ett ”bang” i form av fyrverkerier. Det blev inte jättesent för min del, utan åkte hem vid 23-tiden med Johanna och Robin. Bra beslut med tanke på idag.

Det var det för denna gång – nu är gaten öppen så ska söka mig ditåt. Hejs svejs!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s