Bilder från den gångna helgen

Hej och glad måndag! Ny vecka nya tag, men en lite seg dag på jobbet tyvärr. Den avslutades i alla fall med en liten AW med Johanna och Isabelle, vilket var väldigt trevligt. Något som också var väldigt trevligt var den här långhelgen, som jag tillbringade med Andreas från början till slut. Mys!

IMG_3198

IMG_3199

IMG_3197

IMG_3206

IMG_3207

IMG_3212

IMG_3208

IMG_3196

På fredag skulle Andreas leverera lite papper runt ön för jobbet, och vi åkte därför en taxiresa till Birkirkara och sedan Valletta. Allt gick mycket fortare än förväntat och det var faktiskt trevligt, och vi hann även med en fika i Valletta, hårklippning för båda två och middag på Hugo’s Terrace.

På lördagen började jag dagen med morgonpromenad och träning på Freemyme, och efter det jobbade/pluggade vi båda två ett bra tag. Mitt på dagen kollade vi Hammarby-match och så gick vi ut en lite sväng på grund av min otålighet, hehe. Här blev det middag på Tapaz, vilket var mysigt men maten var tyvärr inte topp-topp. MEN ska inte klaga, det var riktigt mysigt ändå.

IMG_6145

IMG_6144

IMG_6151

På söndag körde vi en första ordentlig sommardag och unnade oss en heldag på Infinity by Hugo’s, en rooftop-bar som tillhör ett hotell. Inträdet var lite väl saftigt, men vi hade en riktigt skön dag ute solandes, badandes i jacuzzi, och vi skålade även för vår kommande flytt till Sverige.

En rätt så perfekt helg om ni frågar mig! Imorgon får det lov att bli effektiva tag på jobbet, för redan på torsdag åker jag till Sverige!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s