Mina två senaste veckor genom mobilen

Uppdateringen här har inte varit på topp under de senaste veckorna, och för det mesta har jag också glömt, eller medvetet lämnat, kameran hemma. Som tur är har ju ändå mobilen en kamera, så lite vardagsbilder finns. Här kommer en del av dem och en liten tillbakablick på de två senaste veckorna.

Förra tisdagen hade jag bokat in ett morgonpass, och då jag vaknade visade väderappen ”störtskur” och 17 grader. Då jag gick ut 15 minuter senare såg det ändå ut som på bilden till höger – what? (klagar inte!)

På kvällen Skypade jag med Ronja och Cassandra – mys!

IMG_6035

IMG_6041

IMG_6047

IMG_6048

Alla dessa bilder är från onsdagens morgonpromenad till och från gymmet. Börjar känna mig tjatig med dessa bilder, men morgon- och kvällssol är ju lätt de finaste stunderna på dagen!

how-to-get-away-with-murder

På onsdag gick jag på Noémies leaving drinks, men inga bilder blev tagna där. Jag kom hem en vettig tid och satte mig i soffan framför How to get away with Murder (riktigt bra!). Bilden är såklart inte min.

IMG_6055

På torsdag tror jag att jag var på dåligt humör och gjorde det rätta beslutet att dra ut på en löptur/promenad. Jag sprang och gick om vart annat, precis så som det kändes lätt och bra, och färdades (haha) totalt 7,5 km.

IMG_6072

IMG_6075

IMG_6074

Isabelle, Ida och jag bestämde oss för att ta tidig fredag. Klockan 16 gick vi upp till terrassen och öppnade upp vårt bubbel.

Efter några timmar bar det av till Chalice där Fredrik hade sina leaving drinks, och efter det blev det utgång.

Och så ska jag avsluta med ett gäng matbilder från den här veckan:
Lunch på Manouche / Pizza på Valborg
Frukost då vi jobbade med Isabelle och Oscar / Frukost hemma med Andreas på fredag

Haha, det var alltså endast matbilderna som var från den här veckan… Vardagsveckan bestod i alla fall ungefär av jobb, häng hemma med Oskar en kväll och att Andreas kom hem. Dessutom sade jag upp mig och har haft en massa känslor i kroppen på grund av att vår flytt börjar bli så påriktigt nu – wohoo!

Eftersom jag redan var ledig igår, känns det nästan som söndag idag. Alltid så härligt med en extra ledig dag och långhelg!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s