Det är officiellt: Vi flyttar till Stockholm!

Wow, vet inte hur många gånger jag har tänkt på stunden då jag ska sätta mig ner och skriva det här blogginlägget. Allt har allt blivit så ”på riktigt” på en kort tid, och vi har alltså bestämt oss för att flytta ”hem” i sommar. I mitt fall kommer ”hem” bli en helt ny stad och till och med ett nytt land, och jag kan inte förstå att jag om bara några månader kommer att bo i Stockholm!

Jag har alltid tänkt att jag ska flytta ”tillbaka” och att jag i något skede vill plugga. Efter mina fyra och Andreas fem år på Malta känner vi båda oss lite klara med ön och ser så så så mycket fram emot ett nytt kapitel. Jag vet ännu inte säkert var jag kommer att börja studera så får skriva mer om det senare, men nu är i alla fall beslutet taget – jag sade upp mig officiellt på jobbet igår, och vi tittar som bäst på lägenheter. Tanken är att flyttlasset ska gå någon gång under andra halvan av juli.

IMG_9895

Det känns heeelt galet att jag redan har bott på den här lilla ön i fyra år, och typ lika galet att Malta-eran snart är slut. En massa blandade tankar och känslor snurrar som bäst runt i kroppen och huvudet, men det känns absolut som rätt beslut, och jag kunde inte önska något mer än att få flytta tillsammans med just Andreas.

På tal om Andreas kommer han hem senare ikväll, och jag passar därför på att äta lax en sista gång på ett tag (haha) och njuta av några avsnitt How to Get Away With Murder på Netflix. Sedan väntar en långhelg på grund av jobb på tisdag den här veckan, och den preliminära planen är en massa hemmamys och lite plugg vid sidan om.

Kommer bli riktigt nice!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s