Dags för en liten uppdatering

Hej hej, det var länge sedan sist! Jag satte för ett tag sedan som mål att uppdatera bloggen varannan dag och har lyckats med det ett bra tag – tills nu. Det känns bra ändå, det är inte så att jag behöver ta någon större stress över saken.

Jag skrev ju redan tidigare om förra veckans planer och det blev ungefär som planerat – fredagsbubbel, leaving drinks och utgång på fredag, en riktigt slödag på lördag, och på söndag mötte jag upp Martina för lunch på Ubistrot. Igår var ju valborg, vilket jag firade hemma med pizza, haha, och idag är egentligen en röd dag då folk är lediga här på Malta. Jag bestämde mig ändå för att ta tillfället i akt och jobba in en extra dag för att kunna var ledig på fredag då Andreas äntligen är hemma, så började morgonen med ett träningspass och sitter nu på Il Gabbana och väntar på att Isabelle och Oscar ska dyka upp.

2018-01-06 Idas 1

2018-01-06 Idas 2

2018-01-06 Idas 3

2018-01-06 Idas 4

Bilderna är tagna av Ida.

Tanken är att vi ska sitta här och jobba i alla fall under förmiddagen, och för resten av dagen finns ännu inga planer. Jag gav Oskar en gemensam bio i födelsedagspresent och vi har pratat om att gå någon dag den h är veckan – vi får se!

Nu tycker jag även att det börjar vara dags för Andreas att komma hem från Sverige, saknar den filuren riktigt mycket! <3

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s