Det här med hur man fastnar på bild

Redan för ett bra tag sedan, kanske några månader, skrev jag att jag vill försöka utmana mig själv i att fastna på bild. Speciellt med bloggen blir det ju konstigt att aldrig inkludera bilder på sig själv, och vem vill inte vara den som alltid lyckas på bilder som knäpps här och där? Jag har faktiskt gjort ett försök, och till exempel Andreas och Oskar har blivit offer för att behöva ta bilder redan ett antal gånger. Det är inget fel på hur de gör, men jag känner att min egen insats som modell aldrig är (tillräckligt) bra för att jag ska bli nöjd!

IMG_3056

IMG_3057

IMG_3060

IMG_3063

IMG_3062

Varför är det så jäkla svårt? Eller är man (i alla fall jag, haha) kanske själv mest överkritisk då det kommer till en själv? Eller en blanding av båda? Jag förväntar mig inte att jag ska bli fotomodell, men hade så gärna lyckats se naturlig och nöjd ut på ett normalt antal bilder. Får helt enkelt fortsätta öva!

Just nu har jag lunchrast på jobbet och har browsat igenom lite bloggar. Ska försöka vända mitt humör, som hittills idag inte har varit det bästa, haha. Började morgonen med att stressa över resultat på jobbet och sedan spilla kaffe över min t-skjorta (då jag tvättade bort det sa Johanna att det ser ut som om jag har ”bröstmjölkat”, haha). Annars har veckan varit bra och har trevliga planer även för resten av den; igår leaving drinks för en kollega, idag inga planer, imorgon leaving drinks igen (hehe), lördag inga planer, och på söndag har Martina och jag planerat att åka på något litet ”äventyr” någonstans här på Malta.

Ha det bra!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s