Måndag, tisdag och om ensamhet

Hejs svejs!

Här sitter jag själv hemma och knapprar på datorn. Andreas åkte till Köpenhamn igår och ska vara borta i en och en halv vecka, och det känns faktiskt okej! Löjligt nog (?) hag har fått jobba en hel del på det här med att bli kvar ensam hemma då han reser, men nu efter några arbetsresor i snart två års tid har jag äntligen börjat vänja mig! Klumpen i halsen finns inte där, och istället ser jag den lilla ensamma tiden som perfekt för att verkligen göra det jag vill göra själv. Hittills har jag redan passat på att laga lax till middag (så gott – hur kan man inte gilla fisk!?), sola, fokusera på min business plan, och skypa med Cassandra och Ronja.

IMG_3175

IMG_3177

IMG_3183

IMG_3180

De här bilderna är från måndag då jag smet iväg från jobbet precis innan kl 17 för att hinna sola en liten stund. Sanningen är väl att det var varmt och skönt i kanske 10 minuter innan solen gick ner bakom en skylt, men jag låg kvar ett litet tag till ändå – bara för att!

Och för att avsluta gällande det här med ensamhet: hur fantastiskt är det inte att kramas då man har fått sakna varann i mer än en hel vecka! <3

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s