Min helg i bilder

Hej och glad måndag! Då var en nya veckan igång igen. Den här helgen började en seg och bläig fredag, men blev sedan riktigt bra. Som jag redan tidigare skrev bestämde jag mig för en helt ledig helg utan några måsten, vilket ledde till att jag var lugn och till och med hittade ro till att läsa lite bok! Här kommer det mesta under helgen i bildformat.

IMG_5947

På fredag kände jag för våriga kläder och klädde mig i neutrala färger men inget svart (ovanligt för mig). Dessa skor, som jag köpte förra året, har tyvärr inte används alltför mycket p.g.a. att de har skavat otroligt mycket, men nu kändes de okej – *peppar peppar*! Riktigt fint med beige tycker jag, och dessa passar dessutom till allt!

IMG_3155

fredag bestämde Ida, Isabelle och jag för att lyxa till det lite med en vinlunch i solen på Café Cuba. Vi beställde in en flaska vitt och quesadillas, och jag blev för första gången i år påmind om att säsongen då man inte vill ha håret löst längre börjar snart – det blir föör varmt!

IMG_5952

lördag gick jag upp innan 8 för att traska till gymmet. Jag var inte på alls bra humör på morgonen, men det vände (såklart) efter träningen. Man är nog på riktigt, riktigt dåligt humör om ett hårt träningspas inte hjälper!

Den fina strandpromenaden – svårt att tröttna på den!

På vägen hem köpte jag färska jordgubbar, blåbär och avocado, och fick dessutom gå en bra bit längs det klarblåla, turkosa vattnet. Så här ser dessutom väderprognosen ut för den kommande veckan ut – wohoo!

IMG_5981

Jag kom hem, städade upp terrassen lite (det sandregnade för någon vecka sedan, och vi har inte riktigt orkat ta tag i städningen där), och fixade ihop en riktig dunderfrukost. Tanken var att käka frukost ute, men efter att jag hade fixat ihop allt kände både jag och Andreas att det var mysigare med en långfrukost framför TV:n. Supergott var i alla fall allt! Inspiration till att göra en lite finare frukost fick jag från det här inläggetFanny Staafs blogg (tips tips!).

Efter frullen och lite slappande hemma gick vi ut en sväng. Vi promenerade lite och upptäckte att det var jättevarmt! Den lilla stranden närmast oss var full av folk, och även vi satte oss på en strandbar, tog av oss skorna och njöt.

Efter att vi hade kommit hem och hängt hemma ett tag bestämde Antonia och jag oss för att ringas. Jag hade tänkt gå en promenad samtidigt, men Maltas 3G-signal vägrade fungera tillräckligt bra (tyvär känns Malta som ett U-land ibland), så fick sätta mig i Spinola Bay med WiFi-signal från närmaste restaurang och blicka ut över viken under hela vårt totalt 2 timmar (!) långa samtal.

På kvällen började vi se serien Black Mirror. Har ännu inte bildat mig någon uppfattning, men hoppas på att den kommer innehålla många avsnitt som väcker tankar!

Inspirerade av den varma upplevelsen ute dagen innan, tog Andreas och jag med oss varsin handduk och badkläder och gick ut. Det var lite kyligare än dagen innan, så vi gick först en liten sväng i Swieqi. Då vi gick tillbaka klarnade det upp, och vi passade på att sola oss lite innan vi gick hem.

Det var den helgen! Den här veckan är mitt mål att dela upp dagarna ordentligt mellan helt ledig och dagar då jag ska kötta på och skriva på min business plan. Blir garanterat bäst så. Ha en fin måndag!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s