Från stress och press till semesterkänsla

Hej! Idag har varit en riktigt bra dag! Igår på kvällen då jag kom hem från jobbet kände jag mest stress och press för helgen – både för att göra något ”vettigt” och att göra något speciellt roligt och ta vara på de lediga dagarna. Jag kan ofta tänka så här, men just igår funderade jag lite och bestämde mig sedan för att ha en helt ledig helg utan några måsten alls. Riktigt frihetskänsla, och känns nästan som om jag har semester nu, haha! Sjukt hur en liten tweak i ens eget tankesätt kan göra så stor skillnad!

Jag började i alla fall med att se det första avsnittet av en för mig ny TV-serie, How to get away with murder, som hittills verkar rätt bra. Kvällen blev tidig, för jag hade bokat in ett pass ”Ripped” för idag, lördagsmorgonen. Morgonen började förstås lite trött, men piggnade till snabbt och hade sedan en riktigt lugn och härlig dag. Jag knäppte en hel del bilder med mobilen, men tänkte slänga upp dem senare eftersom jag mest känner för att gå och lägga mig nu.

De här bilderna är från ganska exakt ett år sedan – maj 2017, då Ronja också var och hälsade på här på Malta!

Tack och godnatt för mig! Det har blivit sommarväder här nu (första dagen med shorts idag!), så imorgon är planen årets första stranddag!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s