SÅ roligt att träna igen!

I förrgår kände jag att jag börjar bli lite för pigg för att inte röra på mig alls. Jag studsade runt i lägenheten med en massa energi, och bokade därför in ett pass på Freemyme för dagen efter. Min tanke var att börja med lite mer lätt styrka än kondition, och bokade därför in mig på ”Hotbodz Abs & Arms” (hehe namnen på passen jag vet). Efteråt kändes det SÅ bra! Är verkligen så glad och stolt att jag har kommit in i en så bra rutin under den senaste tiden – hade ju faktiskt inte tränat i bara en vecka, och ändå känns det som en längre paus!

Då passet var slut hittade jag ändå energi för lite kondition och sprang hela vägen hem, i bra tempo dessutom. Väl hemma väntade tortellini carbonara a´la Andreas framför ett (eller sanningen är väl att det som nästan alltid blev två, haha) avsnitt Friends.

IMG_2983

IMG_2971

IMG_2976

IMG_2977 (2)

IMG_2980

En spurt upp till toppen – ungefär så här kände jag då jag kom hem efter träningspass och löpning igår!
Bilderna är tagna av Oskar för ungefär en månad sedan.

Nu hoppas jag att tränandet inte förstör min energi och effektivitet på jobbet – hittills har jag nämligen haft en extremt bra vecka där jag har fått en hel massa gjort och varit positiv mest hela tiden! För helgen har jag fortfarande inga planer, men ska nog försöka få lite färg i solen och också få något ”vettigt” gjort. Jag har en deadline på en business plan på 20 sidor i slutet av maj – gäller att ta tag i den för att inte behöva göra allt i sista minuten!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s