De senaste dagarna genom mobilen

Hej hej! Nästan länge sedan sist jag skrev en vardagsuppdatering! Senast jag skrev var mamma fortfarande på Malta. Nu har hon åkt hem, långhelgen är slut och en ny vecka har börjat (spännande, eller hur, hehe?). Jag har inte haft något speciellt för mig sedan hon åkte – har ungefär jobbat, lagat husmanskost och slappat hemma, men tänkte slänga upp lite vardagsbilder från mobilen från de senaste dagarna i alla fall!

Först två bilder från vår godgoda lunch i Valletta på lördag. Mamma och jag hade egentligen tänkt gå till Valletta, men det var extremt blåsigt och inte alls skönt, så vi tog istället bussen. Åt i alla fall lunch på mysiga Taproom – riktigt gött!

Vardagsbilder it is. Är det bara jag som får sån otrolig tillfredsställelse av just ren tvätt? Tycker lätt det är den bästa hushållssysslan! I sammanhanget måste jag nämna att Andreas hade städat hela lägenheten under dagen idag, så kom hem till en helt nystädad lya – hur underbart är inte det? <3
—–
Igår klarade jag av nivå 999 i Candy Crush… ja – jag har alltså gått och blivit (små)beroende. Vad ska nu nästa mål vara då jag har gått över gränsen 1 000?

Idag såg jag ut så här. Det är ännu lite småkyligt, runt 20 grader men vinden är kall, så passar på att använda alla lurviga kläder en sista gång innan de får läggas undan för sommarhalvåret!

IMG_5933

”Kyligt!!?” säger ni kanske? Himlen var i alla fall blå och palmerna lever förstås året om – snart är det sommar på riktigt!

Och till sist två till bilder från idag – de klassiska ”fotar min egen outfit”-vinklarna :)

Tyvärr känner jag mig fortfarande småförkyld, vilket redan har varit fallet i en vecka. Känner inte att jag riktigt vill eller vågar träna, så hoppas går det om snart! För resten av veckan har jag faktiskt inga speciella planer, förutom att hänga med Andreas i helgen då han åker bort i över en hel vecka sedan.

Vi höres!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s