4 bilder från dagens långfrukost

Igår var jag helt ledig från jobbet, och vädret var riktigt fint (haha känner att många inlägg kretsar om det där jäkla vädret, men våren är ju så härlig!). Mamma och jag ville få in lite natur och motion, så vi tog buss nummer 225 upp till Golden Bay och både gick en bit och satt och njöt i solen. Den här rutten har blivit min favorit sedan Johanna introducerade mig till den; lagom kort sträcka (haha), enkelt ställe att ta sig till och både fantastiska och varierande vyer. På kvällen mötte vi upp Oskar, beställde hempizza från grannen Il Rokna (pulled pork-pizzan jag har skrivit om) och spelade kort hemma hos oss.

IMG_3124

IMG_3128

IMG_3134

IMG_3140

Idag jobbade jag halvdag på grund av att jag hade jobbat in just en halv dag under påskhelgen. Jag ville gärna göra något på morgonen för att verkligen känna att dagen var ledig med ”bara lite jobb”, så mamma och jag möttes upp på morgonen för frukost. Min tanke var först att gå till NAAR, men det var stängt, så vi gick istället till Café Cuba. Har ofta blivit lite besviken där, men nu fick vi perfekta platser, god frukost och bra service, och satt kvar tills jag skulle gå till jobbet vid kl 13.

Jag hade några möten på jobbet, gick en snabb sväng via Friday beers och mötte igen upp Mamma och Oskar, den här gången för middag på Kuya (haha alla mina favoritställen nämnda i ett och samma inlägg!) och sist och slutligen kortspel och häng hemma hos mig och Andreas.

Nu är det fredagskväll, och jag har nästan redan haft en hel ”helg” (=2 dagar) ledig plus en till på kommande, vilket känns riktigt nice! Imorgon är mammas sista dag här, och planen är att gå till Valletta på förmiddagen och eventuellt käka middag någonstans på kvällen. Hoppas bara det där omtalade vädret håller i sig även imorgon, så vi får en skön och solig Valletta-dag!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s