Mamma på besök – dag 1 och 2

Just nu sitter jag hemma i soffan med Andreas och tittar på Friends, och ville bara slänga upp ett snabbt inlägg. Mamma kom hit till Malta igår på morgonen, och hittills har vi endast umgåtts på kvällarna eftersom jag har jobbat som vanligt.

IMG_3087

IMG_3089

Igår möttes vi och Oskar upp efter min arbetsdag och åt middag på Bianco’s. Åt en okej pasta, och efter det gick vi yill affären för att köpa supergod glass och gick ”hem” till mamma. Då det blev sent gick Oskar till sitt nattskift på jobbet och jag hem.

IMG_3090

IMG_3091

IMG_3093

IMG_3094

Idag möttes mamma och jag igen upp, vid samma plats och ungefär samma tidspunkt. Vi hängde hemma ett tag, handlade och gjorde god mat hemma.

Imorgon är jag helt ledig, och då ska vi åka upp till Mellieha för lite natur och eventuellt lunch. Kvällen är ännu helt öppen, och likaså fredagsmorgonen – jag jobbar nämligen endast halvdag då. Så nice med en nästan fyra dagars helg – endast några timmar jobb där emellan! Väderleksrapporten för imorgon visar dessutom 20 grader och sol, så fingers crossed för att det håller!

Haha det blev ett väldigt specifikt och faktafyllt inlägg, men ville bara hålla igång uppdateringen och checka in. Nu är det strax sovdags – hejs svejs!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s