Glad helg från mig!

Hej! Så vare helg och lördag igen. Igår infann sig fredagsfeelingen redan på morgonen då jag gick upp tidigt för att träna (eller inte direkt då jag skulle gå upp, men då jag kom ut, vädret var perfekt och solen redan hade börjat gå upp lite lite). Efter passet var det dags för jobb som vanligt, jag hann med en lunch ute i solen, och då arbestdagen var slut stannade en del av oss på Friday beers. Då malteserna drog igång karaoke orkade vi inte lyssna alltför länge, utan Johanna och jag gick vidare till Beer Garden där vi träffade en större klunga folk. Senare fortsatte festen vidare till Tale Party på Stardust i Sliema. Kvällen blev riktigt rolig och fylld med massvis av dance moves och skratt!

IMG_3079

IMG_3081

IMG_3082

IMG_3083

Bilderna är från torsdag då jag lunchade med Oskar och jag övertalade honom att knäppa några bilder.

Idag har varit en klassisk bakisdag. Både Andreas och jag sov länge, beställde hem Just Burger och har kollat Solsidan-filmen. Rätt bra tyckte jag! Tror vi ska fortsätta på samma linje, dagens insats blir nog att ta ut sig och gå till mataffären.

Imorgon står jordgubbsfestivalen Festa Frawli på programmet. Har hört mycket om den från tidigare år här, men aldrig varit där tidigare så det ska bli kul!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s