Så här kan en aktiv vardagsmorgon se ut för mig

God morgon! Då har jag avverkat veckans andra morgonpass på Freemyme, plus promenad till och promenad/löpning hem från gymmet. Känns så bra att ha kommit in i den här rutinen nu, och då jag väl har kommit upp ur den sköna sängen vid 6 på morgonen är det så, så härligt att gå längsmed den ännu ganska tomma strandpromenaden!

Nu fuskar jag lite med de här bilderna – alla är från efter passet och dessutom från igår (idag var det lite molnigare). Innan vi vände klockorna till sommartid timade jag ju in soluppgången perfekt innan passet, men nu får jag nog vänta några veckor till (?) innan det sker igen. Nåja, det är i alla fall inte helt mörkt, och graderna går vissa dagar upp mot närmare 20 då passet är slut och jag går hem för att duscha innan jobbet.

IMG_5806

 

Svettig och nöjd efter 40 minuter av MetaCore, och klädd i träningsskor + jacka som jag har ägt i säkert 5 år. Jag läser många bloggar med mode- och shoppingfokus, men har kommit fram till att det egentligen inte är kläderna jag fastnar för, utan personligheten och hur bloggaren skriver. Själv hade jag absolut inte kallat mig för någon shoppingperson – önskar att jag hade haft den där perfekta, tidslösa garderoben med kvalitativa plagg, och att jag sedan hade lagt till några få, fina plagg per år! Sedan måste jag medge att det här går väldigt mycket i faser och att det alltid är kul med nytt i garderoben, men det är i alla fall där jag vill vara en vacker dag!

Om någon har missat så har lilla Ulrik Munther blivit vuxen (haha han är ju faktiskt ett född året innan mig!) och släppt en enligt mig absolut fantastisk låt, Before (länk här). Ulrik Munther är alltså killen som år 2009 vann Lilla Melodifestivalen med låten En vanlig dag (lyssna här), och den här nya låten är en perfekt mix av känslig, upptempo och till och med peppande fast den är sorglig!?

Den andra bilden är från min promenad med lite spurter hem från gymmet.

IMG_5807

Och så en sista solig bild från strandpromenaden – något jag verkligen gillar med Malta och mer specifikt området jag har bott i under hela min tid på ön, nämligen axeln St Julian’s – Sliema – Gzira.

Nu är det dags för samma sak jag har skrivit i alla senaste inlägg känns det som – arbetsdag. Får se om det blir lite mer plugg och ”jobb” efter jobbet igen också, håller på med ett inte så litet projekt för tillfället som jag ännu inte kan berätta något om så här officiellt (för mina hundra- och tusentals – HAHA – läsare)…

Ha en finfin dag!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s