Halvdag jobb och årets första sommardag

Igår var en heelt fantastisk dag. Jag hade egentligen tänkt gå upp rätt tidigt men kände för att snooza lite och gick upp lite efter 9, fixade sedan till mig och gick den korta biten till jobbet i världens sommarväder. Där satt jag och en kollega och jobbade, och efter ungefär fyra timmar kände jag mig klar och redo för helg! Mötte som planerat upp Andreas och Robs, och gick till NAAR för några glas och en riktigt smarrig lunch (ny favorit avokado buffala-sallad!).

IMG_3029

IMG_3032

IMG_3039

Tog en ”dagens outfit”-bild i min nivå (=spegel) och gick ut genom dörrarna och ut i det soliga vädret där en helt blå himmel väntade!

IMG_3043

IMG_3044

IMG_3050

Det var så varmt att man inte ens behövde någon jacka – verkligen första sommardagen i år! Bättre än så här blir det ju faktiskt inte i Norden ens i juli!

IMG_3057

IMG_3054

IMG_3071

Och NAAR alltså, kommer nog tillbringa ett antal dagar där i sommar!

Idag kommer jag att möta upp Ida för att ta lite bilder och antagligen luncha. Tanken är att vi också ska grilla hos oss i kväll, men vi hade helt glömt bort att det är påsk = högtid = affärer är stängda. Om det inte lyckas får vi alltså hitta på något annat. Det är i alla fall otroligt vilka sommarkänslor som börjar dyka upp nu – och vi är inte ens inne i april!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s