AW, 23°C och full soool!

Hej hej hej! Vardagsveckan har flugit förbi snabbt som vanligt, och nu är det redan fredag och långhelg! Jag sitter på jobbet och är klar med SMS-utskicken jag absolut behövde göra idag, och resten på listan är saker som är bra att få gjort men även kan göras senare. Tanken är att sitta kvar i en eller två timmar till och sedan möta upp Andreas och Robs för lunch på NAAR, ett av mina absoluta favoritställen som visar upp sin bästa sida nu då solen igen är framme – just nu visar mobilens väder-app 23°C och full sol!!!

Eftersom igår var ”fredag” kom Ida med idén om en liten AW efter jobbet, och så blev det. Hon, Johanna och jag satte oss på NAAR (hehe) och beställde in varsitt glas vin, sedan ett till och ännu ett till… Efter det kände vi oss nöjda och glada och gick hem. Jag mötte upp Andreas och gjorde ett litet stopp på grannpizzerian, köpte hem pulled pork-pizza och kollade sedan filmen The Imitation Game. Riktigt bra – rekommenderas (länk till trailern)!

IMG_3020

IMG_3021

IMG_3026

IMG_3023

IMG_3027

IMG_3028

Är så så glad över att ha lärt känna såna fina vänner på den senaste tiden! Hade en period här på Malta då jag hade folk att umgås men inga såna riktiga tjejkompisar, men dessa är verkligen guld värda!

Nu ska jag fortsätta jobba lite till tills jag tar på mig solglasögonen och traskar ut – hejdå!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s