Gästerna har åkt och den här veckans planer

Hej! Tidigt igår åkte våra gäster och den sista dagen, alltså måndag, var lätt den soligaste dagen, så jag var glad för att ha jobbat igen förra veckans helgdag och kunde vara ledig från jobbet. Vi alla fixade först ihop en god frukost, sedan satte oss pappa och jag på Cafe Cuba och drack varsitt glas i solen, vi köpte glass, städade upp grillen (har en nice gasgrill i den här lägenheten – MÅSTE grilla mycket i sommar!), handlade mat och startade sedan grillsäsongen på kvällen.

Igår var en vanlig arbetsdag på jobbet och på kvällen hann jag skypa en sväng med mamma.

img_6850

img_6819

img_6815

De här tre bilderna är från tidigare somrar då Oskar och pappa har hälsat på mig här på Malta. Det är så så roligt att Oskar också nu bor här och vi har fått lära känna varann på riktigt och ”som vuxna”! Då jag flyttade var han ju  bara 16, och jag 18 år..!

Den här veckan kommer alltså vara en kort arbetsvecka för mig, och på fredag är det påsk och helgdag igen! Jag kommer dock antagligen att jobba, i alla fall en halvdag, för att kunna ta ut ”gratis” ledighet då mamma kommer hit om lite mindre än två veckor.

lördag har Ida och jag planerat bubbellunch, och Andreas och jag har även pratat om att styra någon form av grillkväll här hemma hos oss mot eftermiddagen eller kvällen. För söndagen har vi inga direkta planer, men mest sannolikt är hemmahäng med en liten sväng ute – förhoppningsvis i solen!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s