Regniga dagar och suddiga bilder

Det pratas och jag funderar rätt ofta på det här med vilken perfekt bild alla strävar efter att ge av sig själv och sitt liv på sociala medier. Jag är själv riktigt kluven – det är ju naturligt att man vill ta fina bilder och dela dem, men samtidigt förvrängs ju bilden i många fall totalt. Det gäller väl ”helt enkelt” att försöka komma ihåg att sanningen ofta är en annan, och rensa vilka konton man följer om man fortfarande tycker det blir jobbigt!

Jag kom att tänka på det här på grund av bilderna i min kamera från torsdagen – Malta är nämligen inte alltid soligt (bara nästan haha). De senaste dagarna har varit rätt så gråa och regninga, vilket är lite extrasynd eftersom Pappa och Anne är här som bäst, men vad gör man.. Solen har i alla fall tittat fram emellanåt!

IMG_2818

IMG_2821

IMG_2822

IMG_2820

IMG_2827

På de här bilderna stod Oskar och jag och väntade på bussen på torsdag (egentligen skulle vi gå men så öste regnet ner). Om någon undrar över nästa bild, är det här på Malta rätt vanligt att bussen man ska åka med är för full och bara åker förbi… Vi kom ändå fram och satte oss på en mysig vinbar medan vi väntade på turistsällskapet (sista bilden).

IMG_2832

IMG_2830

IMG_2828

IMG_2819

IMG_2834

På torsdag åt vi kebab och hängde på hotellrummet, igår var jag i vanlig ordning på Friday beers men gick hem en bra tid, och idag har vi tillbringat största delen av dagen i Valletta. Andreas och jag började faktiskt dagen med frukost på Breakfast at Tiffany, som såg mysigt ut men tyvärr en besvikelse – rätt dyrt och inte speciellt gott, alltså ingen rekommendation från oss där (dessutom stör jag mig på att ‘s fattas i slutet av namnet.. :D).

Imorgon och på måndag ska jag vara ledig (wohoo!), och vi har ännu inga spikade planer, mest på grund av det instabila vädret. Vi får se vad som händer helt enkelt!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s