St Patrick’s Day, lunch, hemmafest och Candy Crush…

Den här helgen blev egentligen exakt som planerat. På fredag stannade jag på jobbets Friday beers ett tag, men gick hem en vettig tid och Skypade istället med mamma rätt länge.

lördag åt Andreas och jag lunch på Hugo’s Lounge och gick en snabb sväng via Spinola Bay, där St Patrick’s Day-firandet redan på dagen hade satt i gång. Kvällens plan var att åka till Valletta, eftersom två vänner nyligen har flyttat dit och ordnade födelsedagsfest/house warming. Vi stannade hos dem under största delen av kvällen, och hann även spana in två barer i Valletta efteråt. Riktigt rolig kväll med både gamla och nya bekantskaper!

Ett supermysigt café/ en bar vi hittade eftersom vi var kaffesugna och lite ”för tidiga” till festen. Inbjudan var kl 17-18, men vi glömmer varje gång att fransmän aldrig är i tid utan egentligen menar några timmar senare, haha. Vi satte oss därför här, beställde först varsin cappuccino och sedan varsin riktigt god öl, och då vi var klara var vi där i lagom tid :)

Födelsedagstårtan och födelsedagsbarnet

IMG_5712

Gruppbild med dem som ännu var kvar då vi svirade runt på Vallettas gator

Idag har jag sovit superduperlänge, vi har beställt hem burgare från Just Burger, och så har jag spelat Candy Crush i några timmar… Andreas påminde mig om det farliga tipset att flytta fram klockan på mobilen så man får fler liv än ett per halvtimme – vet inte om det var bra eller dåligt…

Imorgon är det public holiday här på Malta, men jag har bestämt mig för att jobba och istället vara ledig en dag senare i veckan eller nästa måndag, då det är dags för lite familjebesök! Inga spikade planer för veckan än, men det lär bli en del turistande då jag inte jobbar!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s