En söndagsutflykt till Mellieha, Malta i mars

Dagarna bara swishar förbi känns det som! Arbetsdagarna har känts intensiva och även under kvällarna har jag fått en del plugg och annat gjort, vilket förstås känns bra! Under veckan har Andreas och jag också upptäckt att pizzerian vi bor granne med har världens godast pulled pork pizza (farligt!), jag och mamma har hunnit planera inför en väldigt trolig Rysslandsresa i sommar, och jag har även skypat med Annica.

Imorgon är fredagen mitt i allt redan här! Helgens planer är ganska öppna, men antagigen ska jag svänga förbi Friday beers med St Patrick’s Day-tema på fredag, och eventuellt gå på en housewarming/födelsedagsfest på lördag. Jag hoppas på mysiga men inte alltför sena kvällar – en aktiv och pigg helg med en möjlig vinlunch tycker jag låter som ett perfekt scenario…

Här bjuder jag i alla fall på lite bilder från förra söndagen, då Ida, Johanna och jag möttes upp för en mini-vandring i Mellieha här på Malta. Underbart vackert och verkligen perfekt väder för den här typen av aktivitet just nu!

IMG_2787

IMG_2791

IMG_2777

IMG_2790

IMG_2792

Johanna och jag tog bussen från Sliema/St Julian’s till Golden Bay Beach, där vi mötte upp Ida. Vi hade planerat att gå en liten vandring till stranden Gnejna Bay Beach, och sträckan skulle väl enligt någon källa ta två timmar. Vi började traska, och stannade säkert 20 gånger för att bara förundra oss över hur vacker det var omkring oss!

IMG_2801

IMG_2799

IMG_2796

IMG_2800

IMG_2802

Vädret var som sagt heelt fantastiskt, lätt 20 grader i solen och efteråt hade jag till och med bränt nästippen och Johanna fått en rolig bondbränna på bröstet. Sträckan vi gick visade sig vara väldigt kort (för att vara ärlig tog det oss kanske en timme till Gnejna och en halv då vi gick tillbaka), men det kändes okej – vi hade ändå tagit oss en bit ut i naturen ochvalt att göra något aktivt. Förmiddagen avrundades sedan med lunch och varsitt glas skumppa på restaurangen Riviera innan vi åkte hem. Det här var en underbar söndag, som absolut ska göras om (helst flera gånger) under det här sommarhalvåret!

Nu börjar det strax vara sovdags för mig. Imorgon ska jag vara på gymmet och hoppa X-hopp som uppvärmning kl 07:00, och sedan få till en riktigt effektiv dag på jobbet. Hej hej!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s