Så har vardagen satt igång igen

Hej! I förrgår landade vi här hemma på Malta, och nu har vardagen kommit igång lite som vanligt igen. Har en hel del att ta igen på jobbet och en jet lag som känns av från och till, men det känns bra! Idag började en ny tjej i mitt ”team” (hon och jag), och det känns riktigt roligt! Resväskan är nästan färdigt uppackad, och har gjort ett försök att komma in i en nyttig vardag med att laga en gigantisk couscous-sallad och med ett träningspass igår på morgonen.

IMG_1758

IMG_1774

IMG_0292

Ett par arkiverade bilder tagna på Maltas gator

Både på måndag och igår, tisdag, har jag varit supertrött på kvällarna och verkligen känt av resan, men idag föreslog Ida varsitt glas vin efter jobbet, och det lät som en bra idé. Vi satte oss alltså i hangout arean på övre våningen på jobbet, drack lite rödvin och hade det riktigt mysigt i några timmar!

Jag kom precis hem, och känner nu för en god natts sömn. Imorgon ska jag morgonträna, och sedan förhoppningsvis ha en bra och effektiv dag på jobbet. Blev ett riktigt tvättäkta vardagsinlägg det här, men det kanske är dags efter alla resebilder!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s