Marina Bay Sands – en perfekt sista kväll i Singapore

Fortsätter på dag 5: Jag valde att dela upp den här dagen i två blogginlägg för att dagen var så fantastisk och för att jag tycker stämningen fångas bättre i ett inlägg som endast handlar om ”en sak”.

IMG_2263

IMG_2269

IMG_2261

IMG_2265

Efter Universal Studios var vi så klart ganska trötta, speciellt av solen, men ville verkligen hinna åka upp till takterassen på Marina Bay Sands under vår vistelse i Singapore. Det här var vår sista kväll, så vi fick helt enkelt glömma tröttheten och styra stegen mot det fina hotellet. Vi hade fått uppfattningen att att det bästa alternativet var att åka upp till ett ”observation deck”, men biljettförsäljaren tipsade oss om att vi för samma pris istället kan åka upp till baren, och dessutom få en drink på köpet. Poolen på takterassen är reserverad endast för hotellets kunder, men baren Cé La Vi räckte gott och väl, och vi tyckte att det här självklart var ett mysigare alternativ. Priset för att åka upp var S$20 (cirka 12 €), men summan kunde användas för att betala av notan på slutet, så man kan väl nästan säga att turen upp var gratis? ;)

IMG_2281

IMG_2280

IMG_2283

IMG_2285

Vyerna här var inte att klaga på – baren och terassen ligger på våning nummer 57 och ligger precis vid stranden där man kan blicka ut över stadssiluetten. Dessutom lyckades vi komma upp då solen fortfarande var uppe, och fick följa med solnedgången.

IMG_2292

IMG_2299

IMG_2312

IMG_2318

Vyn var fantastisk, stämningen bra och priserna på menyn inte alltför orimliga, så vi bestämde oss för att passa på och äta middag där uppe. Hamburgaren överträffade faktiskt mina förväntningar! En rolig slump på den här resan var att vi också lyckades möta upp två franska bekanta som vi har lärt känna på Malta, varav en faktiskt bor i Singapore. De åkte upp till takterassen och vi hann växla några ord.

Den här kvällen valde vi att avsluta kvällen med ett bad i hotellets pool (eller för att vara mer exakt, ett annat hotells pool eftersom den vi bodde renoverades precis då vi var där). Efteråt funderade vi över att gå sätta oss någonstans för att maxa ut den sista kvällen, men valde istället att gå och lägga oss tidigt för att vara pigga och krya följande dag då vi skulle resa igen!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s