Vår resa från Kuala Lumpur till Singapore

Dag 3: Näst på vår lilla lista av destinationer stod Singapore. Som jag nämnde senast åkte vi dit med buss från Kuala Lumpur. Att hitta rätt buss i Centralstationen var inte den lättaste uppgiften, men efter att ha frågat om hjälp kanske 10 gånger lyckades vi hitta rätt buss.

IMG_1974

IMG_1976

IMG_1978

IMG_1980

Resan skulle enligt olika recensioner ta 4-5 timmar, men vi fastnade i trafiken och satt i bussen i cirka 8… Trots detta var vi faktiskt överens om att bussresan fick ett riktigt gott betyg – jag har nog aldrig åkt i en så bekväm buss förr, och vi tyckte att hela resandet var mycket smidigare än det hade varit med flyg. Dessutom fanns en skärm med lite underhållning och ett säte i första klass, som kunde fällas bakåt. Därför lyckades jag dela resan mellan lite god sömn och bokläsning. Bolaget vi åkte med hette Nice och kan lätt rekommenderas ifall någon är intresserad av att resa den här sträckan!

IMG_1983

IMG_1984

IMG_1992

IMG_2000

Väl framme i Singapore checkade vi in på vårt hotell och samlade krafter för att gå ut en sväng. Det blev inga långa promenader, men vi hittade ett mysigt tyskt ställe där vi tog in lite smårätter och ett smakprovspaket med fyra olika ölsorter. Riktigt gött och lagom just den kvällen!

Haha, jag inser att det blir en hel massa inlägg om den här resan, men det får vara okej! Slänger dessutom hellre upp lite små inlägg då jag har tid än att jag gör en bildbomb med 100+ bilder då vi är hemma. Jag kommer heller inte över hur bra vi har haft det och fortfarande har det, och vill bara dokumentera allt, främst för mig själv. Just nu befinner vi oss i Langkawi, Malaysia, och har det riktigt gött på en resort. Mer om det sen!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s