Vi lever och mår mer än väl!

HEJ! Kände att det var dags att kika in här en snabbis! Jag hade tänkt försöka hålla bloggen relativt uppdaterad under resan, men inser att det inte riktigt var realistiskt eller något jag vill göra – hittar inte riktigt tiden här borta. Samtidigt är jag otroligt taggad på att blogga och skriva om allt vi har gjort och sett, men det får bli efter resan!

Allt hittills har varit absolut fantastiskt, och alla resor osv har gått nästan förvånansvärt bra. Både Andreas och jag känner oss supernöjda med reseplaneringen vi lade ihop, och jag kan inte tro att vi inte ens har varit borta i en vecka hittills – det känns som om vi har sett en heeel massa redan nu, och inte ens halva resan har gått!

Jag hade tänkt göra en liten recap i form av en eller två bilder från varje dag hittills till att börja med, innan jag har mer tid, men tyvärr vägrar internet i vår lilla bungalow att ladda bilder i vettig takt. Jag får helt enkelt nöja mig med att bjuda på en bild från Koh Lipe i Thailand, där vi befinner oss nu, men ser redan fram emot att gå igenom alla hundratals bilder, blicka tillbaka på resan och strukturera det hela på något vettigt sätt!

Koh Lipe - heddahelena

En del av dagens frukost på Sunset Beach, Koh Lipe, Thailand

Ska ta och skriva igen då jag har tid och lust att lägga upp något vettigt, utan att känna ett minsta måste så här under semestern – hej så länge!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s