Festival, semesterförberedelser och rekrytering

Klockan är snart 20, och jag har suttit kvar på jobbet och förberett för min semester tills nu. Känns bra att jag har varit supereffektiv idag – stressen smög sig på tidigare idag, men jag har faktiskt lyckats bocka av kampanj efter kampanj och känner mig betydligt lugnare nu!

Just eftersom jag behöver förbereda så mycket, kretsar den här veckan rätt mycket kring jobb. Därför kände jag  att det passar bra att dela ett videoklipp som har gjorts om festivalen företaget jag jobbar för, ComeOn!, ordnade förra hösten.

Den festivalen var riktigt rolig, och så väl planerad och ordnar! Vi har nu igen börjat rekrytera för en Brand Executive till mitt team (som just nu består av endast mig :)), snart är det semester och det känns som om livet leker helt enkelt. På tal om rekrytering finns arbetsbeskrivningen här ifall någon allmänt är intresserad eller kanske rentav själv vill söka/rekommendera positionen åt en bekant!

I kväll tänkte jag beta av en skoluppgift som har deadline under tiden då vi är borta, och så ska jag få en god natts sömn för att orka fortsätta kötta imorgon. Känns helt overkligt att det bara är tre dagar kvar tills flyget går till Malaysia! Insåg även igår att jag inte ens har bloggat om vår reseplan, men antingen knåpar jag ihop ett litet inlägg senare den här veckan, eller så får det helt enkelt komma upp under eller efter resan…

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s