Min iGaming-vecka i London genom mobilen

Då var man hemkommen från London! Jag har en riktigt rolig och händelserik vecka bakom mig, och tänkte börja med att göra en liten recap av veckan tillsammans med bilder från mobilen.

 

måndagsmorgonen gick jag till jobbet som vanligt, och åt en god lunch på Kuya med Ida och Johanna. Vid 15-tiden var det dags att åka till flygplatsen i Luqa, och därifrån till Heathrow, London! Resan gick bra, förutom att vi gjorde en liten miss och tog tåg plus tunnelbana till hotellet (istället för taxi), vilket både tog längre tid och kostade fler pund än en taxiresa delad på tre hade gjort… Vi kom i alla fall fram glada men trötta, jag jobbade lite på rummet och gick och lade mig rätt tidigt.

 

tisdag styrde vi stegen mot ComeOn!:s London-kontor, där vi var ett stort gäng som samlades i ett mötesrum för att hålla presentationer om våra egna brands för varann. Det var riktigt bra och trevligt att äntligen få träffa alla som jobbar med liknande saker som mig, fast i London. På kvällen gick vi alla ut och åt middag och drack drinkar på The Blues Kitchen – riktigt bra tyckte jag!

 

onsdag gick jag på morgonen först igen till kontoret för att ha två möten, och då vi var klara gick några av oss till en pub för lunch i (enligt min uppfattning) typisk London-stil.

 

Vi tog sedan tåget ut till ExCel och mässan ICE. ICE är en gigantisk iGaming-mässa som samlar branchfolk från överallt i världen en gång varje år.

 

Vi traskade runt, scoutade spelleverantörer, slots, hittade lite bekanta, och tog oss mot slutet fram i köerna i barerna.

 

Då mässan tog slut, gick vi till ett event som spelleverantören Yggdrasil hade ordnat. Därifrån fortsatte kvällen in till centrum för middag och drinkar med Greg och ett gäng andra fransmän. Det blev en sen och aningen oklar, men riktigt rolig, kväll!

 

torsdag tog jag mig tillbaka till ExCel och nästa mässa – LAC, som även är en iGaming-mässa, men med fokus på affiliates. Här stod jag i ComeOn!s bås, hade några möten tillsammans med vår Affiliate Manager och snackade med en hel del folk.

Bilden till höger är från fredagen då jag på slutet av mässan gick runt och samlade merchandise tillsammans med Casino Wings-killarna. De var pigga och glada… :D

 

Fredagen avslutades på iGB Awards, där vi applåderade för vinnare av priser och drack champagne. Kul kväll här också!

 

Lördagen var den enda dagen då jag egentligen hann bekanta mig med London. Jag kände mig rätt sliten från kvällen innan och hela veckan, men tog mig ändå till Oxford Street, åt en välbehövlig hamburgarmåltid på Five Guys, gick vidare ner till Thames, såg både London Eye och Big Ben (=byggställningar just nu), gick vidare och såg Buckingham Palace och till sist några parker, innan jag tog tunnelbanan tillbaka till hotellet.

Vi hade pratat om att boka biljetter till en musikal eller annan show under veckan, men det blev tyvärr inte. Hoppas verkligen på att åka tillbaka till den här staden igen för att verkligen hinna se lite mer! Jag är ändå riktigt nöjd med veckan, och det är alltid härligt att åka till en storstad för att få lite omväxling, då man bor här på lilla, lilla Malta!

Nu väntar en intensiv vecka till. Jag har en hel del att fixa, och på fredag åker jag och Andreas iväg på vårt stora Asien-äventyr. Ser så så så mycket fram emot det!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s