Om exakt en månad åker vi till Malaysia!

Yeeess, Andreas och jag har redan ett bra tag talat om att vi vill göra en större resa, och båda har varit sugna på att välja något land i Asien som resmål. Jag har aldrig varit där över huvudtaget medan han har besökt Thailand en gång, så efter en hel del funderande och browsande på nätet kom vi fram till Malaysia! Vi har ännu inte bokat något förutom flyg dit och tillbaka, men planen är att under våra 2+ veckor hinna se huvudstaden Kuala Lumpur, åka till Singapore och sedan hinna slappa på något härligt paradisaktigt ställe.

Jag ser verkligen massor fram emot resan, och hoppas att vi lyckas få ihop en bra planering med en bra mix av att se nya saker och bli amazed, och också att hinna ta det lugnt. Vi är ändå båda överens om att fokus ska ligga på att åka runt och se grejer, eftersom vi ju faktiskt bor på en ö där solen snart igen kommer vara framme varje dag i flera månader.

IMG_8574

IMG_8613

IMG_8638

IMG_8668

IMG_8692

IMG_8902

Bilderna är från vår familjeresa till Dominikanska Republiken år 2012, då papsen fyllde 50 år. Jag har haft turen att kunna resa till flera olika ställen i Europa under de senaste åren, men den här resan är faktiskt den enda jag någonsin har gjort till en annan världsdel.

Annonser

En reaktion till “Om exakt en månad åker vi till Malaysia!

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s