Den första veckan 2018

Så var den arbetsveckan över! De första dagarna var faktiskt lite sega, många var fortfarande lediga och det kändes både tomt och konstigt att jobba själv utan Tess. Mot slutet av veckan blev det mycket bättre, kontoret fylldes upp med folk och nu är jag mer taggad igen!

Förutom jobb har veckan varit väldigt lugn. Jag har tränat på morgonen tre dagar, och fått klart provet i projektledning. I morse var vår hyresvärd här för att hämta ut hyran, och kom tyvärr även med osköna nyheter – vi har ingen möjlighet att förlänga kontraktet, utan behöver flytta senast i mitten av mars… Synd då vi har trivats väldigt bra, men som tur är det lågsäsong och vi borde kunna hitta något relativt lätt. Bara att sätta gång med letandet!

IMG_1551

IMG_1553

IMG_1555

IMG_1556

IMG_1557

IMG_1560

Bilderna är från jobbet igår – ljuset var så himla fint och Ida och jag gick båda ut med våra kameror och satte oss i eftermiddagssolen med varsin kaffe.

Nu är det dags för lite vardagliga helgsysslor – promenad och mataffär. Varken jag eller Andreas har några planer alls för helgen, skönt så!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s