Vecka 37!

Den här veckan började med ComeOn! Festivalen jag skrev om redan tidigare. Företaget hade alltså styrt ihop en kick-off som varade i två dagar, där vi fick vara med om bland annat team building, tävlingar, middagar och hotell.

IMG_3974

IMG_4018

Dag 1: Vi började med introduktion och team building. På kvällen åkte alla ut till Buggibba för middag och mingelfest. Det absolut bästsa med de här dagarna var att träffa så mycket folk!

IMG_3993

Comeon_festival

Dag 2: Dagen inleddes med team building i form av tävlingar på hotellet. Vi hann sedan sova några behövliga timmar i världens skönaste hotellsängar, innan kvällens festival började. Vi alla åkte ut till Siggewi, där ComeOn! verkligen hade lyckats med att dra ihop en ordentlig festival! De hade bland annat styrt live-musik, food trucks, öppen bar och karaoke. Är själv riktigt nöjd med kick-offen – tack ComeOn!

På onsdag gick jag och Jennie på bio och såg Hitman’s Bodyguard. Tyckte filmen var riktigt bra, och att gå på bio var ju helt perfekt efter dessa två hektiska dagar. Sedan blev jag som sagt lite sjuk, så dagarna har bara bestått av jobb och hemmamys på kvällarna och helgen.

Imorgon drar en ny vecka igång, och trots måendet ska jag försöka vara effektiv fram tills torsdag, för på fredag väntar nämligen flyg till Amsterdam – woops!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s