Melita Gardens

Igår kväll hade jag och Ida bestämt oss för att ses efter jobbet och göra något mysigt. Jag jobbar för tillfället i en stad som heter Swatar, som ligger en bit ifrån området där de flesta nordborna här på Malta har bosatt sig, och att ta sig dit genom den maltesiska rusningstrafiken är väl inte alltid jätteroligt.

Igår bestämde vi oss ändå för att ses i dessa trakter där Ida också råkar bo, som omväxling till alla gånger man hänger på Sliema – St Julians-axeln. Hon mötte upp mig vid jobbet och vi traskade iväg mot ett ställe som heter Melita Gardens.

IMG_9448IMG_9449

Stället Ida hade i tankarna låg precis bredvid San Anton Gardens, en stor, fin park i Attard. Just parker och så här mycket grönska är inte så lätt att hitta på Malta under sommaren, och restaurangen var hur mysig som helst!

IMG_9452IMG_9456

Vi beställde in varsitt glas vin, och bara för att det ena var ”lite för tomt” fick vi ett till var på köpet. :) En hur mysig kväll som helst, och jag ska verkligen försöka komma ihåg att hitta på saker på nya ställen oftare!

Värt att nämnas är väl även att jag fyllde år i förrgår. Dagen började med frukost på sängen och presenter, efter det en vanlig arbetsdag och så hemlagad middag av älsklingen (❤). Funderar på att kanske hitta på något i helgen för att post-fira födelsedagen lite till – får se!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s