Söndagshäng (och hej igen!)

Lusten att blogga har krupit fram igen, så here we go! Inga långa, satsade inlägg om att jag ska börja igen, utan börjar helt enkelt med idag som jag hade gjort förr då jag bloggade regelbundet.

IMG_9410IMG_9412IMG_9419

Brorsan Oskar flyttade till Malta förra veckan (!), och dagen har spenderats med honom och Oona. Vi hängde på klipporna med sol och bad, tog en fika och gick hem till oss för att ta det lugnt, dricka lite sangria och spela kort.

IMG_9425IMG_9426IMG_9430

En riktigt skön söndag bortsett att jag har haft rätt svårt för att hitta lugnet i kroppen och vara nöjd med vad jag gör just i stunden på den senaste tiden. Det är även en delorsak till att jag vill börja blogga igen – att konkretisera för mig själv att jag faktiskt gör saker och på något sätt se ett resultat av mina dagar.

IMG_9433IMG_9446

Det blev ett snabbt ihopslängt inlägg, vilket faktiskt känns bra. En hel del har förstås hänt sedan senast jag bloggade, så ifall jag känner för att ladda upp saker därifrån blir ordningen kanske lite rörig ett tag framöver. Hoppas ovasett på att ladda upp lite text och bilder här nu och då.

Hejs svejs!

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s