A Saturday at the beach

IMG_7727

IMG_7705

IMG_7712

IMG_7720

IMG_7742

”Remember when FB was used to tell your friends where you were going out, so that they could easily find you, go to the same club or party as you?”

Så lät Andreas introduktion för en Facebook-grupp hon startade för lite folk hon känner här på Malta. Det är verkligen så sant! Ett av de första förslagen i gruppen var att åka till Golden Bay på lördag. Det råkade vara ett av många ställen som fanns på Robins och min bucket list, Robin var ledig och vi tyckte det lät riktigt kul så på lördag förmiddag satte vi oss i en taxi med Andrea och Joar.

”Är det här en sån där dubbeldejt, jag har aldrig varit på en sån?” sa Joar, haha. Ja, dubbeldejt väl och en riktigt lyckad dag! Då solen började gå ner beställde vi en taxi hem, duschade, fixade oss och förfestade lite till och så mötte vi upp andra folk från jobbet. Många från vårt ursprungliga support-team har nyligen fått en promotion till andra avdelningar och detta ville vi ju såklart fira! Det blev alltså all-in-utgång på lördagskvällen/-natten och en väldigt slö söndag hemma med Robin.

Helgen var verkligen perfekt – kändes inte alls illa att gå på jobb på måndag morgon efter allt detta!

♥: Hedda

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s