Äntligen frisk(are)!

Hej!

Ska se om jag lyckas blåsa lite liv i den här bloggen igen. :) Har tyvärr inga positiva nyheter nu direkt, har nämligen inte mått så värst bra de senaste dagarna. Det började med att jag kände mig smått svag och seg och mådde lite dåligt i ett par dagar tills jag igår fick jäkligt ont i magen. Mådde tillräckligt dåligt på morgonen för att känna att jag inte kan gå på jobb och efter lite velande fram och tillbaka bestämde jag mig för att gå till läkaren. Problemet är att jag inte har världens största förtroende på vården här, vill alltid hellre konsultera mamma först… :D Jag gick i varje fall dit, gjorde ett prov och fick veta att jag har någon sorts inflammation i magen. Vårdpersonalen här är inte världsmästare på att berätta exakt vad som är fel, men jag fick i varje fall två antibiotika-tabletter till att börja med och ett recept.

Idag mår jag redan mycket mycket mycket bättre och har gjort normala saker som en frisk människa. Råkade ha ledigt från jobbet idag vilket var rätt skönt så jag inte behövde fundera på om jag kan gå eller inte.

Inget destu mer om det, några roliga bilder från dagarna har jag ju inte direkt, så får bli två bilder från det fancyga nyåret vi hade, haha. Jag jobbade till klockan 23 då och så blev det lite drinkar och skumppa från plastmuggar. Jag var riktigt nöjd dock. ♥

PicMonkey Collage nyår

Superduperglad över att ha blivit frisk också för att min kusin Aurora ska komma hit för en vecka i övermorgon, på onsdag. Wihii!

♥: Hedda

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s