Livstecken

Hej!

Tänkte att jag bara måste komma in en sväng och meddela att jag lever. Har det bara bra, men har inte riktigt så mycket blogg- eller fotoinspiration då vardagen ser ganska lika ut hela tiden. :) Sommaren börjar så småningom ta slut på Malta, det är fortfarande shortsväder, men det har varit superhård åska och regn ett par dagar nu och så känner man att det svalnar.

Här ett par bilder från fredag kväll. Att fota blixtar visade sig vara frustrerande svårt men nånting i alla fall… Den sista bilden är från lördag, alltså igår, på förmiddagen. Älskar molnen där!

IMG_7219 IMG_7227 IMG_7239 IMG_7290 IMG_7444

Igår var vi också ut på middag med Martina, till en köttrestaurang som heter Meet. Eftersom ingen av oss någonsin beställer kött på restaurang var vi ju rätt ute då vi skulle välja, så slutade med att båda tog ungefär den största portionen på menyn. Där fick man lite av allt nämligen, haha. Supergott, men väldigt mättande. Efteråt blev det ännu lite av en utekväll på Ryan’s med henne och Ståle.

Idag har varit en superslapp dag, har sett hela säsong 1 av Solsidag med Ståle, beställt hem Nachos och bara gjort inget. Så skönt! Imorgon jobb från kl 14. Tänkte ha väckning någon vettig tid och skriva liten lista på bra saker att göra på morgonen, typ tvätta, springa, städa, ni vet. Godnatt!

♥: Hedda

P.s. Ingen uppdatering betyder inte att något är dåligt, bara att jag inte har ork att uppdatera. Ha det bra! :)

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s