Perfekt veckoslut

Har inte varit någon uppdatering där, utan jag har istället bara njutit av ett helt perfekt veckoslut. På fredagen hade vi redan i förväg bestämt oss för att fara ut och äta med Martina då vi för en gångs skulle hade en helt ledig gemensam kväll. Borde kanske testa lite nya restauranger, men det blev vårt favorit-indiska istället. Gick hem via smoothie-ställe och var båda supertrötta.

Nästa dag var en planerad shopping-dag, så vi tog bussen till shoppingcentret The Point. Båda hade ett hela dagen varande lyckorus på något konstigt sätt, vi shoppade mycket och var bara allmänt glada. Så skönt! Här nedan mina inköp. Blev lite mer än jag hade tänkt med, men är nöjd med allt så det är lugnt. :P

IMG_6953 IMG_6964

IMG_6966 IMG_6977

 IMG_6994 IMG_7001

IMG_6980

En hel del, men bra grejer. Behövde lite mindre somriga och mer täckande kläder till jobbet, och flip-flops dit. Första bilden är ett par byxor som blir perfekta till vintern och klackarna blev jag bara förälskad i. :P

Lördagskvällen tillbringades med Ståle och Aurelien. Vi skulle ta bussen till Valletta, men efter att ha väntat en tid insåg vi att de inte går några.. Tog en taxi till Streat dit vi skulle, åt och drack och hade det bra medan Martina serverade, haha. Riktigt riktigt bra kväll!

Söndagen var mindre energisk men helt mysig den med, spelade spel, åt McDonalds och fick skrattattack på stranden. Som helhet var veckoslutet helt super, nu har jag ännu en ledig morgon och ska vara på jobb om två och en halv timme. En vecka med 14-23 arbetsturer igen, och endast torsdagen ledig. Ska nog gå fint ändå :) Hejhej!

♥: Hedda

Annonser

2 reaktioner till “Perfekt veckoslut

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s