Inte alltför avundsjuk

Visst, Weekend Festival pågår som bäst i Finland och jag skulle mer än gärna vara där. Istället sitter jag som bäst på jobb, men det är tyst för tillfället så jag passade på att gå igenom bilderna från i förrgår då vi var på festivalen Creamfields här på Malta. Martina har tre månaders alkoholförbud p.g.a. sin sjukdom så vi drack inte en droppe alkohol, men kvällen var superlyckad!. Vi hade köpt vanliga biljetter, men tydligen hade Kurt extra VIP-biljetter så vi fick varsin. Det var verkligen helt super, VIP-området var framme vid ena sidan av scenen så vi såg Sky Blu från LMFAO och Martin Garrix från när håll och fiilisen där var super. Här lite bilder, från telefonen såklart.

IMG_4763

IMG_4761

IMG_4770

Sky Blu of LMFAO! Bästa artisten på det här eventet enligt mig!

IMG_4774

IMG_4778

IMG_4780 IMG_4783

Martin Garrix..!

IMG_4793 IMG_4796

Fråga inte vem dessa killar är, randoms som ville med på bild :D

IMG_4766

IMG_4814

En del av festivalområdet var också klubben Gianpula med härlig rooftop…

IMG_4806

… med en pool och därifrån man såg över hela folkmängden och scenen

IMG_4810

Åh, märkte att jag verkligen har saknat festivalande lite. En så härlig del av sommaren och känslan där är något speciellt, inte alls samma som något annat!

Igår var också en riktigt bra kväll. Efter att jag slutade jobba mötte jag upp Martina och vi åkte till Valletta. Sökte runt en stund innan vi hittade stället Freddy jobbar på men kom fram till sist. Inga människor där tyvärr, fast stället var superfint (weird), så vi gick vidare till StrEat för en drink var. Mysigt. Sedan sista nattbussen hem och sova. Kul att jobba kvällsshift tycker jag, man hinner med så mycket ettdera på natten eller förmiddagen, haha.

Nu kanske kolla film eller något, det är inte direkt busy på jobbet så.. Yay!

♥: Hedda

Annonser

4 thoughts on “Inte alltför avundsjuk

  1. Det är så roligt att följa med din blogg och se alla vackra foton. Bäst är det att se att ni båda är friska och mår bra.Beundrar dej ,att du tar dej tid och orkar blogga.Hälsningar från Gunilla (Martinas mamma )

    1. Tack för kommentaren och roligt att ni läser bloggen! Det börjar nästan gå på rutin och tycker själv det är roligt, som att skriva dagbok med bilder. :) Ha det så bra!

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s