En kommentera mera-kampanj

Tänkte låna ett inlägg från finachristina.com då jag håller helt med. Ska själv försöka hålla detta i minnet och hoppas att ni kanske också gör det. ;)

Så småningom börjar bloggvärlden vakna ur sommardvalan och förhoppningsvis resulterar det i inlägg som är mer svårsmälta och intressanta än bilder på picknickar, solnedgångar och jordgubbsskålar. Det är iofs. inget fel på de inläggen heller, för jag anser själv att det ibland är skönare att läsa inlägg som du inte behöver tänka så hemskt mycket kring.

Samtidigt har jag märkt hur tomma kommentarsfälten under bloggarnas inlägg är. I den tid av facebooklikes och instagramhjärtan som vi nu lever i så är det kanske vanligt att tänka att jag kommenterar sen eller vad bra skrivet men vad skall jag som läsare svara? Det behöver inte alltid vara så mycket, å åtminstone wordpress kör ju också med det där att kunna gilla inlägg ifall du tycker det är smidigare.

Min önskan inför hösten 2014 är att vi alla blir bättre på att kommentera varandras och andras bloggar. Du behöver inte blogga själv för att skriva kommentarer på någons blogg. Det behöver samtidigt inte vara de där två sidor långa utläggningarna heller. Jag tror att det både för er som gärna läser blogg och för oss som gärna bloggar, i varjefall för min del, är roligare att logga in och se att någon har tagit sig tid att skriva en liten kommentar kring något av mina inlägg.

Det är kanske dags att värma upp skrivarfingrarna och börja producera kommentarer på bloggar. Vänner, kom ihåg bara att ingen gillar otrevliga kommentarer så håll god ton!

Bilden från ziio.se:s blogg. Hittade dessa båda via Facebook-sidor för finlandssvenska bloggare. Ska senare skriva om gårdagen (det var superbra!) men ska snart sluta jobba och ännu fara till Valletta med Martina för att hälsa på Freddy, som är tillbaka från Italien, på hans jobb.

♥: Hedda

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s