Sliema Street Art Festival

Hejhej, godmorgon känns det nästan som. Jag har ledigt idag och behövde verkligen en ordentlig sovmorgon. Snoozade från 10 till 12, superskönt! Lördag kväll slutade jag alltså jobba kl 21, kollade film och for ut med ett par arbetskompisar. Vi hade riktigt roligt, rörde oss från ett reggae-ställe på stranden till ett annat beachparty till en mindre bar och till sist en klubb i Paceville. Tycker det är så kul att umgås lite mer med dem från jobbet och fast jag är överlägset yngst så fungerar det ändå bra. :)

Igår, söndag, på jobbet beställde vi delivery från KFC och hade det allmänt ganska chill. Det finns inte lika mycket jobb att göra på veckosluten så hann dessutom igen kolla en film också. Här lite bilder från lördagens utgång, superdåliga i kvalitet men tänkte att det är bättre än inget.

IMG_4528 IMG_4532 IMG_4533 IMG_4534

Nu ska jag hänga upp tvätt och sedan gå ut och ta pengar. Fick nämligen just ett meddelande av vår hyresvärd om att han kommer och hämtar hyran idag, inte sådär bara att få ut pengarna med mindre än en dags varningstid då allt ska vara i cash. Vi funderar som bäst hur vi ska plocka ihop det då båda ju har begränsningar på kontona som man inte vill ta bort heller.. Nå, hoppas vi fixar det. Förövrigt tänkte jag gå till matbutiken också så vi har lite mer i kylskåpet då mamma och moster kommer imorgon! :) :) :)

♥: Hedda

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s