”All day, all night…”

Boat partyn igår var super. Ganska hårt att festa hela dagen bara, så på kvällen då vi ännu försökte gå ut gick det inte så bra. :D Vi satt i någon bar, åt på McDonalds och for sedan till Nordic där folk kollade på fotboll. Matchen var England-Italien och det var faktiskt en upplevelse hur passionerat folk här tog ställning för någotdera landet. (Har något med historian här att göra). Efter första halvleken var både Martina och jag totaldöda så vi for hem och sova. Vi sovde en lång natt och förmiddagen gick också åt till att tröga. Jag Skypade med mamma och Oskar också. På eftermiddagen gick vi igen till ett par klippor för att sola och simma.

IMG_5227

Hade inte ens telefonen med mej på boat party (båtfest låter så dumt så måste använda detdär :D) så därför en bild på stora lillebror och mej :)

Nu skulle vi hoppas på att få nästa veckas ”arbets-schema” på mailen, har nämligen ingen aning om vi ens jobbar imorgon eller inte… Kunde ju vara kul att veta. I varje fall tänkte vi ännu fara ut och sitta och mysa någonstans ikväll. :)

♥: Hedda

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s