Gårdagen

Igår hade vi en riktigt trög förmiddag. Vi bara slöade och mailade om lite jobb. På eftermiddagen for vi igen till ett par klippor för att simma och sola efter ett par glassar på vägen dit. Stämningen var lite trög så mängden glass verkar typ vara vår humörmätare eller nånting.. :D På kvällen for på fiskspa där vi fick sitta en timme då de inte fanns andra kunder. Helt intressant upplevelse men tycker nog inte direkt det gjorde någon skillnad för fötterna tyvärr.

IMG_4361 IMG_4362 IMG_4364

Efteråt for vi ännu båda skilt på varsin joggingtur. För mej blev det springa en ordentlig bit längsmed före jag blev stoppad av två kul typer som jag gick tillbaka med, haha. Skulle aldrig hända hemma i Finland.. :D

Idag var vi turvis på arbetsintervju med Scandistaff, ett svenskt företag som rekryterar nordisk personal främst till Malta och Gibraltar. De skulle höra av sej nästa vecka och hoppas verkligen på det bästa då det lät jättebra..! Nästa vecka kommer vi i varje fall (antagligen) att jobba på Badass Café i Valletta.

Nu har vi just ätit självlagad mat i form av ris och tomatsås med bönor, svamp och lök. Till näst ska vi ta bussen till en strand i södra delen av ön för att se lite nya ställen.

♥: Hedda

Annonser

2 thoughts on “Gårdagen

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s