VI HAR LÄGENHET

Nuu borde vi seriöst ha en lägenhet! På vägen till stranden idag gick vi in till ett par mäklare och en tog tag i saken direkt. Vi bestämde en träff till kl 17.30 och gick och kollade på kanske fem lägenheter. Han var taktisk av sej och visade en härlig lägenhet med perfekt läge och två sovrum först. Visserligen lite över vår ursprungliga budget, men vi bestämde oss ändå för den och är superglada och lättade nu. Kontraktet vi kommer att skriva är för ett år vilket är lite skrämmande, men det som händer om vi sticker tidigare är att vi inte får depositionen tillbaka. Det är mycket pengar (800e) men betyder ju ändå att vi inte är bundna för ett år eftersom vår plan väl nog kanske inte är att stanna riktigt så länge. :)

Det var ungefär den dagen, stranden och kolla lägenheter. Nu på kvällen lagade vi god couscous-sallad med allt möjligt i som sen middag som folk här gör. :P Imorgon ska jag på jobb från kl 11-16 i Valletta medan det är Martinas tur att vara ledig. Hoppas jag får lite mer ansvar nu..! Sedan har vi ett möte angående jobb här i St. Julians på kvällen också.

IMG_5008

Har tagit noll bilder idag så här en gammal random glad på mej. :) Godnatt!

♥: Hedda

P.s. Vi har inget kontrakt i handen men har betalat halva depositionen redan så det borde vara säkert… Är lite misstänksam mot allt nu då vi inte fick svenskarnas lägenhet. :D

Annonser

Tack för kommentaren! ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s